Voeg jouw organisatie toe aan Voor de klas.

Docenten zijn elk jaar weer op zoek naar de beste educatieve programma’s, uitjes, gastlessen en projecten voor de klas. Er is nu nog geen manier om dit aanbod inzichtelijk te maken dus gaan hier veel te veel uren inzitten. Help de docenten en maak het overzicht van het aanbod compleet en maak jezelf vindbaar door jouw organisatie toe te voegen.

Stappenplan

Hoe werkt het?

Kies organisatie en doorloop de stappen om het pakket te kopen en voeg de algemene informatie over jouw organisatie toe. 

Maak een profiel aan. Gebruik hiervoor jouw zakelijk mailadres zodat we de organisatie kunnen verifiëren. 

Begin met een gratis pakket dat 60 dagen geldig is of betaal voor het standaard of complete pakket.

Kom terug naar deze pagina en kies programma. Kies het pakket dat je eerder hebt gekozen. Voeg de informatie over jouw eerste educatieve programma toe. Maak voor elk programma een nieuwe pagina aan. De educatieve programma’s worden automatisch gekoppeld aan de jouw organisatie. Kom je er niet uit of loop je tegen problemen aan gebruik dan de chatbox onderaan de pagina of plan een videogesprek in.

In je dashboard kan je nu de statistieken en berichten van de verschillende pagina’s bijhouden. We zouden het tof vinden als je promotie over jouw pagina op Voor de klas maakt via jullie social media kanalen of nieuwsbrief. In je dashboard kan je ook een promotiepakket afkopen waardoor je 30 dagen bovenaan de zoekresultaten zal staan.