Adverteer en samenwerken met Voor de klas

Laat je educatieve aanbod zien aan docenten in Nederland

De eerste stap in samenwerking met Voor de klas is het toevoegen van jouw organisatie en educatieve programma’s aan de database. 

Gepromoot programma

Sta 30 dagen bovenaam de zoekresultaten. Dit kan je elk moment aanschaffen binnen je dashboard wanneer je jouw organisatie en programma’s gepubliceerd hebt. 

Advertentie op onderwerp

Adverteer op een landingspagina van zoekwoorden, leerdoelen, provincie etc. Bereik de docenten die geïnteresseerd zijn in de termen die bij jouw organisatie passen.  

Lesmateriaal maken

Met meer dan 10 jaar ervaring als docent werkende zonder methode en met devices in de klas heeft Suzanne veel ervaring met het maken van multimediaal en interactief lesmateriaal. Afgelopen jaar hebben we onder andere lesmateriaal gemaakt voor het Joods Cultureel Kwartier, WRTS en Apple

Adverteer,voor de klas

Nieuwsbrief sponsor

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze docenten met daarin de meest opvallende en actuele onderwijsprogramma’s. Pak een advertentie blok in de nieuwsbrief of lever je eigen tekst aan. Er is veel mogelijk. 

Blog sponsor

Wil je extra aandacht genereren voor jouw project neem dan contact met ons op over het plaatsen van een blog. 

Leer programmeren en app design tijdens Code Week
Holocausteducatie: hoe bevorder je naast kennis ook empathie en kritisch denken?
Hoe ga je nu als leraar om met de populariteit van Squid Game?
Het belang van ongeschreven regels
Leg het beeld van nu vast - #TimeCapture wedstrijd

Gesponsord bezoek

Een gesponsord bezoek aan jouw organisatie en onderwijsprogramma kan het begin zijn van een mooie samenwerking. Wil je dat een docent een blog schrijft over zijn/haar ervaringen, leerlingen live stories delen on onze social media kanalen of praten over hun ervaringen in onze podcast? Neem hieronder dan contact met ons op en dan vinden wij de perfecte docent of leerling voor dit bezoek. 

small_c_popup
small_c_popup

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

Heb je gevonden wat je zocht?