Algemene voorwaarden

Algemeen

Door onze service te gebruiken, erkent u en gaat u ermee akkoord dat:

U hebt de Stichting reclame codes gelezen en begrepen en zult u eraan houden: https://www.reclamecode.nl/nrc/ wanneer u via onze platforms adverteert.

De eigenaar van www.voordeklas.com geeft geen garanties met betrekking tot de juistheid van de inhoud op www.voordeklas.com.

De eigenaar van www.voordeklas.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid (inclusief maar niet beperkt tot aansprakelijkheid in nalatigheid of onoplettendheid (inclusief informatie, advertenties, welke fout dan ook in een websitelink of enige andere reden) voor kosten, verliezen, schade, negatieve publiciteit en kosten gemaakt door een persoon, inclusief uzelf en/of organisatie, als gevolg van het gebruik van of vertrouwen op de inhoud op de website www.voordeklas.com. (inclusief maar niet beperkt tot, aansprakelijkheid in nalatigheid of toezicht (inclusief alle informatie, advertenties, welke fout dan ook in een websitelink of een andere reden) voor kosten, verliezen, schade, negatieve publiciteit en kosten die door een persoon, inclusief uzelf en / of organisatie, zijn gemaakt als gevolg van het gebruik van of vertrouwen op de inhoud op de website www.voordeklas.com.

Website-vermeldingen

Geregistreerde websitegebruikers zijn verantwoordelijk voor het actueel houden van hun pagina’s. Als een abonnement met gepubliceerde pagina’s vervalt, worden de pagina’s die aan dat account zijn gekoppeld automatisch ongepubliceerd. Als uw pagina niet is gepubliceerd, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheid te bespreken uw abonnement opnieuw te activeren.

Technisch

We kunnen niet garanderen dat www.voordeklas.com vrij is van technische problemen of dat het 100% van de tijd beschikbaar en volledig functioneel zal zijn. We stellen het op prijs als u ons op de hoogte wilt stellen als u technische problemen ondervindt en we zullen proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Algemeen gebruik van afbeeldingen / inhoud

Wanneer je jouw organisatie en educatief aanbod toevoegt gebruik je alleen teksten en afbeelding die je volgens de auteursrechten en portretrechten mag gebruiken.

Advertentie publiceren en verwijderen

Deze inventarisatie is een overzicht van alle organisaties die educatieve programma’s hebben en de ontwikkeling, promotie van deze producten en diensten. We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken een vermelding te verwijderen en / of niet te publiceren.

Ondersteuning

We bieden ondersteuning per e-mail, chatbox of videogesprekken, maar bieden geen garanties met betrekking tot de responstijd.

emails

Als gebruiker van www.voordeklas.com gaat u ermee akkoord om van tijd tot tijd e-mails te ontvangen van www.voordeklas.com. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

Let op: onze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd of aangevuld

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

Heb je gevonden wat je zocht?