Hoe het werkt

Organisatie voegt lesprogramma's toe
Organisaties voegen een organisatiepagina met contactdetails en lesprogrammapagina's toe aan het platform. Deze pagina's zijn gekoppeld aan metadata zoals leerdoelen, prijs, tijd, klas en niveau.

Voeg lesprogramma's toe keyboard_arrow_right
Docent zoekt naar programma
Docenten gebruiken de zoekmodule en vergelijken de verschillende pagina's om het programma te vinden dat het beste past voor hun klas.

Zoek door > 350 educatieve programma's keyboard_arrow_right
Docent stuurt verzoek
Vanuit de programmapagina's kunnen docenten op verschillende manieren contact opnemen met de betreffende organisatie. Ze kunnen mailen of bellen met de organisatie, direct tickets boeken of een contactformulier invullen.

Bekijk hieronder de verschillende contactopties. 


Pagina met boekingmodule keyboard_arrow_right Pagina met contactformulier keyboard_arrow_right Pagina met mail en belknoppen keyboard_arrow_right
Organisaties nemen contact op
Na ontvangst van een verzoek voor een rondleiding, gastles of nascholing neemt de organisatie contact op met de docent om verdere afspraken te maken.
Voor de klas
De docent maakt een keuze en het lesprogramma wordt uitgevoerd voor de klas.

Alle gastlessen, excursies en lesmaterialen van musea, stichtingen en bedrijven beter vindbaar maken zodat docenten hun lessen kunnen verrijken en leerlingen kunnen inspireren met boeiende en betekenisvolle ervaringen.

lespakket
deel
subsidies
prijs
bewaard
lessonup

Heb je nog vragen?

Maak een afspraak en dan bespreken we je vragen.

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

Heb je gevonden wat je zocht?