Adverteer op Voor de klas

Laat jouw educatieve aanbod zien aan docenten in Nederland

De eerste stap in samenwerking met Voor de klas is het toevoegen van jouw organisatie en educatieve programma’s aan de database. 

Daarnaast zijn er nog extra adverteer mogelijkheden:

Gepromoot programma

Sta 30 dagen op de voorpagina en boven in de zoekresultaten. Dit kan je elk moment aanschaffen binnen je dashboard wanneer je jouw organisatie en programma’s gepubliceerd hebt. 

promoot jouw pagina

Advertentie op onderwerp

Adverteer op een landingspagina van zoekwoorden, leerdoelen, provincie etc. Bereik de docenten die geïnteresseerd zijn in de termen die bij jouw organisatie passen.  

Blog sponsor

Ongeveer elke week publiceren we een blog over wat er gaande is in het Nederlands onderwijs en het aanbod op voordeklas.com. Wil je extra aandacht genereren voor jouw project neem dan contact met ons op over het plaatsen van een blog. 

Nieuwsbrief sponsor

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze docenten met daarin de meest opvallende en actuele onderwijsprogramma’s. Pak een advertentie blok in de nieuwsbrief of lever je eigen tekst aan. Er is veel mogelijk. 

Gesponsord bezoek

Een gesponsord bezoek aan jouw organisatie en onderwijsprogramma kan het begin zijn van een mooie samenwerking. Wil je dat een docent een blog schrijft over zijn/haar ervaringen, leerlingen live stories delen on onze social media kanalen of praten over hun ervaringen in onze podcast? Neem hieronder dan contact met ons op en dan vinden wij de perfecte docent of leerling voor dit bezoek. 

small_c_popup
small_c_popup