Hoe bereid je je school voor op de nieuwe 1,5 meter samenleving?

Voor iedere school zal het antwoord anders zijn en dat vraagt dus om innovatieve en snel toepasbare maatwerk oplossingen.

Met onze kennis over blended (online en offline) samenwerken ontwikkelen wij in e?e?n (digitale) ontwerpsessie samen met jou een plan hoe je jouw team kunt professionaliseren, je werkprocessen kunt verbeteren en/of je inrichting kunt herontwerpen om het maximale uit de nieuwe realiteit te halen.

 

Team professionaliseren met design thinking

Hoe bereid je je team voor om flexibel, maar doelgericht samen te werken in een 1,5 meter samenleving? Ons antwoord hierop is Design Thinking. Door middel van Design Thinking leer je te denken in mogelijkheden. Het biedt namelijk verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken. Mede hierdoor is de Design Thinking methode ideaal om jouw organisatie klaar te maken om de komende periode wendbaar en duurzaam door te komen. Door middel van een (digitale) Design Thinking training leren wij jouw team de uitdagingen die de komende periode brengt om te zetten naar tastbare oplossingen.

Tastbaar samenwerken op afstand

Wil je digitaal samenwerken, maar niet onder doen aan een fysieke werksessie? Ga aan de slag met Tactive. Tactive is een digitale omgeving waar je op creatieve wijze online samenwerkt aan je projecten, brainstorms of vraagstukken. Met Tactive cree?er je in een online omgeving dezelfde ervaring als tijdens een offline werksessie. Dit komt doordat Tactive gevuld is met de meest activerende werkvormen. Kortom de beste manier om online samenwerken toe te passen.

Klasopstellingen testen in VR

Voor het Summa college ontwerpen wij een VR-omgeving waardoor docenten nieuwe klasopstellingen kunnen testen en ervaren. Hierdoor kan het Summa College snel verschillende klasopstellingen testen die passen binnen de regels van het RIVM en zo passend en veilig onderwijs bieden.  

Maatwerk e-learnings

Door middel van een op maat gemaakt e-learning platform deel je projecten, lessen en andere content op afstand met je studenten en/of collega’s. Zo faciliteer je hen met uitdagende leerinhoud en inspiratie. Of ze nu thuis of op school aan het werk zijn. Een eigen e-learning platform past niet alleen binnen de behoeftes van onderwijs op afstand, maar blijft de komende jaren van meerwaarde voor jouw organisatie.

Samen innoveren we!

Met ons motto “samen innoveren we”, bieden wij je graag ondersteuning aan als je behoefte hebt aan een sparringpartner voor jouw uitdagingen. Heb je een vraag over een van de bovenstaande diensten of heb je een uitdaging waar jij een frisse blik bij kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Verder op Voor de klas